APOS

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Uporedne cene

Akcijske cene zimnice u marketima

El. pošta Štampa PDF

ZimnicaNe dozvolite da vas cene privuku, a da pre toga ne obratite pažnju na neto težinu proizvoda. Primera radi ajvar u tegli od 720 grama kreće se od 125 do 300 dinara. Koliko su zamke privlačno napisane akcijske cene u odnosu na gramažu pokazuje primer ajvara od 720 grama, koji možete platiti skoro duplo jeftinije od onog koji teži 580 grama. Krastavac se, iste neto težine, od najniže do najviše cene, kreće od 83 do 140 dinara, dok je razlika cena za paprike u tegli tek nekih tridesetak dinara.

Paketi fiksne telefonije

El. pošta Štampa PDF

telephoneNa našem sajtu Potrošački Reporter objedinjeni su paketi ponuda domaćih operatora za fiksnu telefoniju. Paketi koji su prikazani u tabelama nalaze se u samostalnoj ponudi, a ne kao deo vezanih uluga (televizija, internet..). U tabelama nisu navedene ponude koje traju određeni period. Na bilo koju uslugu za koju se vezujete ugovorom na duži period savetujemo da prethodno pažljivo proučite ponudu i sve uslove koji se odnose na pružanje usluga. Budite oprezni ukoliko vam se nude usluge proizvodi visokog kvaliteta po izuzetno niskoj ceni. Uvek zatražite dalja objašnjenja.

Pribor za školu

El. pošta Štampa PDF

Skolski priborAko uzmemo primer drvenih bojica u kutiji od 12 komada, razlike u ceni od najniže do najviše su od 56 do 249 dinara. Na makazama za papir možete uštedeti 200, dok na pernicama više od 700 dinara. Anatomski ranci koji se preporučuju zbog pravilnog odrastanja učenika kreću se od 3000 do 6000 dinara. Potrošački Reporter objedinio je sve ponude za celokupan školski pribor u velikim trgovinskim lancima. Ponude smo prikupili iz akcijskih kataloga koji su objavljeni do sredine avgusta.

Školske torbe

El. pošta Štampa PDF

TorbePotrošački Reporter je prikupio sve akcijske ponude za školske torbe i rančeve u trgovinskim lancima. Cene su prikupljane iz promotivnih kataloga koji su objavljeni do sredine avgusta. Akcije traju u zavisnosti od marketa što se može videti u tabeli. Takođe preporučujemo da pročitate i naše savete kako da pažljivo odaberete najbolju torbu ili ranac za dete.

Strana 1 od 8

You are here: Vesti Uporedne cene